Me ENERAlla asennamme kustannustehokkaaseen hintaan aurinkoenergiavoimaloita osa- tai kokonaistoimituksina pääasiassa alihankintaurakoina aurinkovoimaloiden myyjille, toimittajille ja maahantuojille. Kattava asennuspalvelumme on saatavilla myös yritysten, maatilojen ja kuluttajien itse hankkimien aurinkovoimaloiden asennuksille. Käytämme toiminnassamme kotimaista työvoimaa ja toimimme yhteistyössä paikallisten sähköurakoitisijoiden kanssa.

Asentajamme omaavat kokemusta jopa 15 vuoden ajalta pienten akustolla toimivien mökkijärjestelmien asennuksista aina suurien satojen kilowattien aurinkovoimalahankkeiden toteutuksiin.

Tutut asennusteline- ja laitevalmistajat

Asentajillamme on kokemusta monista eri järjestelmistä. Emme edusta erityistä laitemerkkiä tai kiinnitysjärjestelmien valmistajaa, mutta alla olevissa tapauksissa asentajamme voivat yleensä aloittaa työt ilman alkukoulutusta.

Aurinkopaneelit
Lukuisia valmistajia. Pääasiassa alumiinikehyksellä olevat aurinkopaneelit 250-300W teholuokassa. Olemme asentaneet myös kehyksettömiä lasi/lasi paneeleita.

Kiinnitysjärjestelmät ja telineet
mm. Orima, BayWa, RAULI, SOLTOP, k2-systems, Salo Solarin omat kiinnitysjärjestelmät, Van der Valk Solar Systems ja Schletter.

Invertterit ja oheislaitteet
SMA, ABB, Fronius, Kostal ja Victron (offgrid mökkijärjestelmät).

Asennuspinnat
Kattoasennukset: Huopa, konesaumapelti, profiilipelti, tiili, sorasuojattu bitumi.
Seinäasennukset: Tiili, puu, pelti, betoni jne.

Asennustakuu

Suoritamme kaikki työmme huolellisesti tilaajan sekä laite- ja kiinnitysjärjestelmien ohjeistuksien mukaisesti. Asennuksen takuu on voimassa eri järjestelmien takuurajausten puitteissa 2-10 vuotta.